Egy egzotikus álomutazás életre szóló élménye!

A Creative Travel, az incentive utazások szakértőjeként, segít életre szóló élményeket szerezni jutalmazni kívánt dolgozói és kiemelt partnerei számára. Bízza egy tapasztalt utazásszervezőre magát a megfelelő helyszínek és programok kiválasztásától kezdve, a szervezésen át, egészen a lebonyolításig, legyen szó akár egyéni, néhány fős vagy csoportos utazásról! Munkánk során messzemenően arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb terhet vegyük le az Ön válláról, igényeire és lehetőségeire szabott egyedi ajánlatainkkal pedig biztosítjuk, hogy a ránk bízott incentive utazásból a lehető legtöbbet hozzuk ki. Számtalan érv szól amellett, miért érdemes kiválasztott dolgozóját vagy partnerét utazással ösztönöznie.

Az incentive utazás remek lehetőséget kínál a vállalat számára, kitűzött céljainak megvalósításában, hiszen az ösztönözni kívánt személyek maguk is érdekeltté válnak azok elérésében.

Emellett az utazással megadhatja a kellő elismerést számukra, ezáltal növelheti a vállalat iránti elkötelezettségüket, így legjobb embereit képes lesz hosszú távon maga mellett tartani. A személytelen pénzjutalommal ellentétben, amelyet a jutalmazottak leggyakrabban mindennapi szükségleteikre fordítanak, egy egzotikus álomutazás életre szóló élménye hosszú ideig képes kifejteni hatását.

Ahhoz, hogy a jutalomút az utasokban a várt hatást fejthesse ki, fontos biztosítani annak teljes problémamentességét és gördülékenységét, így ennek megszervezése rendkívül komoly szakmai felkészültséget követel meg. Az utazás minősége, illetve a szervezés profizmusa a jutalmazott számára összekapcsolódik az Ön vállalatával, kulcsfontosságú tehát, hogy az incentive utazás lebonyolítására olyan céget bízzon meg, amely felkészültségével és tapasztalatával biztosítja, hogy az ösztönző utazás felhőtlen legyen.

A Creative Travel segít Önnek kiválasztani a megfelelő úti célokat, legpazarabb szállodákat, legjobb éttermeket és legizgalmasabb programokat.

Megbízható partnerként támaszkodhat szervező munkatársunk évtizedes tapasztalatára, precizitására és ismereteire, aki garantálja, hogy az elkötelezni kívánt jutalmazottak életre szóló, remek élményekkel gazdagodva támogassák Önt céljai elérésében.

Ajánlatot kérek