UTAZZON TELJES NYUGALOMBAN

Bízza álmai nyaralásának megszervezését a Creative Travel Solutions tapasztalt munkatársaira, hogy az utazás életre szóló élmény legyen,
amelyre mindig szívesen emlékszik vissza!

Szakmai pályafutásom 2001-ben az Egyesült Államokban, a floridai Orlandóban kezdtem, ahol szállodai értékesítőként kerültem először kapcsolatba az idegenforgalommal. Hazatérve az egyik vezető utazási irodában, mint utazási tanácsadó kezdtem el dolgozni, majd néhány évvel később, az itt első kézből szerzett tapasztalatokat kamatoztatva, termékmenedzserként utazási ajánlatok kidolgozásával foglalkoztam. Már több mint egy évtizede incentive utakat, üzleti utazásokat és rendezvényeket szervezek a legkülönbözőbb iparágak nagyvállalatai számára. Az általam szervezett számtalan utazás során úgy éreztem, ezen a területen igazán megtaláltam önmagam. Állandó kihívást és motivációt jelent, hogy kreatív programokat szervezzek ügyfeleim számára, segítve ezzel őket üzleti sikereik elérésében. Alkalmam volt a világ minden tájára utakat szervezni, egyéni utazók, kisebb és több száz fős csoportok számára egyaránt. Az összes földrészre, saját számításom szerint eddig 118 országba szerveztem utazást egyéni és csoportos ügyfeleimnek, amik közt olyan különlegességek is előfordultak, mint például egy pár napos terepjárós kiruccanás Etiópiából Szomáliába fegyveres kísérettel, vagy kisrepülőgépes dzsungeltúra Guyana esőerdeiben.  Csoportok esetén gyakran saját kíséretemmel biztosítottam, hogy az utazás zökkenőmentes legyen, ezáltal olyan nélkülözhetetlen tapasztalatot szereztem, amelyeket egy íróasztal mögül lehetetlen volna elsajátítani. Egy idő után ezeket a tapasztalatokat szerettem volna a legjobban hasznosítani és tovább adni, így saját vállalkozásba kezdtem, amellyel továbbra is a személyre szabott szolgáltatást igénylő egyéni utazókat és a különböző vállalatokat segítem sikeres rendezvényeik és utazásaik szervezésében. A hivatásom egyben a hobbim is, így ha tehetem, a szabadidőmet is az utazásnak szentelem.

Mindez a tudás, tapasztalat és élmény lehet a garancia Önnek arra, hogy megkeresése esetén utazásával a megfelelő ember foglalkozik.

Lengyel_A_ükos_20130930_1920p_retus

Lengyel Ákos
A Creative Travel Solutions ügyvezetője

A MAXIMUMRA TÖREKSZÜNK

Merjen nagyot álmodni!

Irodánk sokat látott munkatársakat tudhat a kötelékében, de még mi sem láttunk mindent. Szeretjük a kihívásokat, a megvalósíthatatlannak tűnő feladatokat. Tegyen próbára minket!